maanantai 3. marraskuuta 2014

Quick recap

Moro! Nyt laahaan aika pahasti jäljessä täällä blogin puolella, mutta on vaan yksinkertasesti ollu niin paljon ohjelmaa, etten millään oo ehtinyt päivittämään tätä. Nyt kuitenkin yritän tällä viikolla ennen lauantain Glasgown matkaa saada kaiken ajantasalle. Luvassa on paljon kuvia, varsinkin nyt viime viikonlopulta kun oltiin lyhyellä autoreissulla Killarneyssa ja siellä oli aivan uuupeita maisemia! Mutta meen aikajärjestyksessä. Viimeksi kerroin tosiaan keskiviikosta viikko sitten kun N ja J oli käymässä ja kierreltiin Limerickissä.

Torstaina sitten selvittyämme Suomi-bileiden jäljiltä, suunnattiin kohti yliopistoa. Syötiin pienet darramätöt ja sitten kierrätin tyttöjä ympäri ämpäri näyttämässä UL:n suhteellisen isoa kampusta.

UL Flagpoles

The Living Bridge

Shannon-joki tosiaan kulkee meiän kampuksen läpi ja sen yli menevä Living Bridge on jonkinmoinen "nähtävyys" siellä, joten pitihän se näyttää.


Kampus jatkuu joen toisella puolella ja sieltä löytyy tän tyylisiä uusia moderneja rakennuksia, missä siis pidetään ihan tunteja. Itellä ei kuitenkaan oo ikinä tunteja joen toisella puolella, joten eipä siellä suunnalla ikinä tuu käytyä.


Kampukselta löytyy myös tällänen hieno rakennus, jota kutsutaan nimellä The White House, koska se on ilmeisesti jonkinlainen yliopiston presidentin rakennus, missä kai pidetään jotain hienoja isoja tilaisuuksia tms. Anteeksi tää epämääräisyys, oon kuullu tän asian kerrottavan joskus ihan ekalla viikolla täällä, joten en enää muista kauheen tarkasti :D Tosin oma syy, että näytän nää kuvat ja kerron nää asiat vasta nyt kun on jo kaks kuukautta takana... Vähän sama juttu Brookfieldin kuvien kanssa, enpä oo niitäkään vielä "ehtinyt" laittamaan eetteriin. Huoh.

No, kiertelyn jälkeen lähettiin vielä keskustaan kaupoille enkä nyt ihan tosissani enää muista kovin tarkasti mitä me tehtiin. Illalla sitten kuitenkin oli luvassa taas pienoiset bileet. Etkoiltiin W:n luona ja lähettiin sitten keskustaan. Päädyttiin muistaakseni Mollysiin. 



Tehtiin taas tyttöjen kanssa jonkinlainen vaikutus mun kavereihin, kun tultiin pöytään tollasen kastelukannun kanssa :D Mollysistä saa nimittäin ostettua kannullisia juomaa (kaverit usein ostaa kannun kaljaa) ja me haluttiin kokeilla. Ensin yritettiin saada a jug of Bulmers, mutta baarimikko sano, että sori, ei oo enää kannuja jäljellä. Kysyttiin sitten uudestaan toiselta mikolta ja tällä kertaa Sex on the beachia ja kappas, kun se sitten kaivokin takahuoneesta tollasen "kastelukannun" ja täytti sen sitten kyseisellä drinkillä :D Kelpas kyllä!


W päätti sitten juottaa mua suoraan kannusta. Nice
Perjantaiaamuna N ja J sitten suuntasi omille teilleen täältä pois. En kauaa ehtiny hengähtää, kun iltapäivällä pitikin sitten itekin jo ottaa bussi kohti Dublinia, missä tapasin E:n. Irlantilaiset bussit osaa kyllä olla niin epäluotettavia! Ilmanen shuttle-bussi BF:n ja yliopiston välillä menee aikatauluttomasti miten sattuu, ainoo keskustaan suoraan BF:n ohi menevä bussi saattaa olla pahasti myöhässä/jättää tulematta/olla ihan täynnä, ja silloin perjantaina ihan se Dublin Coachikin millä Dubliniin suunnittelin meneväni, jätti kokonaan tulematta. Onneks puolen tunnin päästä tuli jo seuraava, mut oli se silti ärsyttävää.

Tapasin tosiaan E:n sitten Dublinin keskustassa illalla. Suunnistettiin kohti Abrahams Hostelia, mikä osottautu kyl aika hyväks paikaks! Oli näppärästi keskustassa ja tykkäsin erityisesti kun jokasen sängyn päädyssä oli omat valot ja pistokerasiat. Sekä jokasessa makuusalissa oli oma kylppäri. Aamupalakin oli tosi hyvä: muroja, paahtoleipää, kahvia, kaakaota.. Eikä tarvinnu ite tiskata! Halleluja. Mutta silloin pe-illalla oltiin E:n kanssa tosiaan aika nälkäsiä ja saatiinki sit yks mukava jordanialainen jätkä meiän oppaaks kun ei tiedetty mihin mentäis syömään. Päädyttiin sit vaan vetämään burritot naamaan hahhah, mut sen jälkeen mentiin sentään yhteen mukavaan pieneen irkkupubiin, missä oli livemusaa! Musta on aina hauskaa tutustua uusiin ihmisiin ja oli kyl aika harvinaista tavata joku Jordaniasta! Sen kanssa oliki sit mukava jutella se ilta:) 

Loppuviikonlopulle omistan sitten kokonaan seuraavan postauksen, koska siellä niitä kuvia sitten taas riittää. Tää oli nyt vähän tällänen sekalainen parin päivän kertaus, mut ei voi mitään. Halusin vaan saada noi muutamat kuvat eetteriin ja käytyä nopsaa läpi nää päivät. 

Tähän lopuksi vielä musaa. Oon kuullu tän jo aikoja sitten (eli joskus kesällä), mut edelleen soi aika vahvasti. Hyvä biisi, hyvä biisi.



Okei, yritän nyt ihan tosissani saada nopsaan ulos seuraavat postaukset etten nyt ihan jää jälkeen tän homman kanssa! Paljon kuvia siis luvassa, uujee. Siihen asti adios.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti