keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Pohjois-Irlanti

Tässä nyt sitten jumalaton kuvapostaus Pohjois-Irlannista.

University:




Belfast Castle:





Automatkalla:




Oli muuten hauska kun oltiin Belfastissa ja illalla käveltiin kadulla juomat kädessä ja tuli puheeksi, että onkohan täällä sallittua juoda julkisilla paikoilla. Mut kukaan ei tienny, ni jatkettiin samaan malliin. Sit vähän ajan päästä bongattiinki tällänen kyltti, ainoostaan vaan siinä max penaltyna oli 500. Aika äkkiä meni kyl juomat piiloon, haha.

 
 
 
 
 

Pohjois-Irlannin rannikko on oikeesti niin kaunista seutua!





Pohjois-Irlannissahan on muuten paljon Game of Thronesin kuvauspaikkoja! Ennen tonne lähtöä tsekkailin vähän niitä, mut koska meillä oli aika tiukka aikataulu ja muutenkin lopulta jouduttiin skippaileen paikkoja, ei ollu aikaa lähteä ettimään vaan jotain muutamia tiettyjä randomeita paikkoja, joten jäi ne näkemättä. Tosin taidettiin vahingossa osua yhelle!



Tuolla oli sellanen "nähtävyys" kuin Carrick-a-Rede köysisilta (onks toi rope bridge suomeks?) minne haluttiin mennä, mut kun saavuttiin paikalle, se olikin jo suljettu (meiän tour guide D oli tehny taas tosi hyvää työtä). Mentiin kuitenki kurkkimaan millanen se on.




Mentiin torstain ja perjantain väliseks yöks Londonderryyn - taas muuten yks osoitus unionisti/nationalisti-kiistasta. Paikkaa nimittäin kutsutaan joko Londonderryksi tai Derryksi. Virallisesti se on ensimmäinen, mut usein se löytyy ihan vaan Derry nimellä. Se kielii kumpien puolella oot, kumpaa nimeä käytät. Nationalistit sanoo Derry, unionistit taas Londonderry.


Perjantaina sit nähtävyytenä oli Giant's Causeway!

 
 

 
 

Ja no, siinä se P-Irlanti pääasiallisesti nyt sitten oli! Sori tästä tosi vähäsanaisesta postauksesta, oon ollu kipee TAAS tässä pari päivää ja nyt tavotteena oli vaan iskeä nää kuvat ilmoille (sen verran kivoja maisemia kuitenkin) ennenku lähen täältä, koska en usko että jossain Suomessa ois kauheesti intoa postailla mitään irkkukuvia enää..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti